به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسیان کارگردان و تهیهکننده سینما گفت: ژانر فیلمهای پلیسی- اجتماعی مهم است و باید به صورت خاص و تخصصی به آن پرداخت. آسیبهای اجتماعی زاده افکار توجیه ناپذیر است و بستگی به تعریف و تفسیر ما دارد و می توان گفت، اینها جریانهایی است که در اجتماع وجود دارد.
کارگردان فیلم "چهل سالگی" افزود: اگر جشنوارههای موضوعی و تخصصی مفاهیم خود را مشخص کنند، فیلمسازان بهتر میتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. فیلم های پلیسی به دلیل داشتن قهرمان همیشه برای مخاطب جذاب است و باید دید که این گونه فیلمها که به دلیل جذابیت ساخته میشوند آیا بحثهای اجتماعی را نیز در خود دارد.
وی درباره نقش نهادهای دولتی در امور هنری و فرهنگی عنوان کرد: نهادهای دولتی به دلیل نداشتن کارشناس و عدم تحقیق و پژوهش سرمایه را تلف میکنند و این امر در ایران به وضوح دیده میشود. ناجی هنر به عنوان یک نهاد میتواند نقش موثری در تولید فیلمهای پلیسی، اجتماعی داشته باشد. این نهاد با در اختیار گذاشتن کارشناسان انتظامی و تعامل آنها با فیلمساز تاثیر زیادی در ساخت فیلمها خواهد داشت.
رئیسیان ادامه داد: نوع برخورد و تعامل پلیس در افزایش اعتماد مردم به آنها تاثیرگذار است. پلیس با رفتار خود باید القا کند که حامی و پشتیبان مردم است و این امر باید در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی دیده شود. پلیس باید نقدپذیر باشد و فیلمسازان نیز در ساخت آثار اغراق نکنند و چهره پلیس مطلقا خوب یا بد نباشد.
نظر شما